torsdag 31 januari 2013

Scraprum

Nu har jag fått ganska bra ordning i mitt scraprum som jag fick när vi flyttade till huset. Det är lite saker kvar att fixa, skulle behöva några hyllor och lite mer saker på väggarna men det får jag ta framåt när jag hittar rätt möbler. Har inte hunnit sortera in allt på sin plats men det gör jag lite då och då när jag har tid.

Här kommer några bilder.


 Här sitter jag när jag pysslar!

Här har jag min symaskin, ska verkligen försöka använda symaskinen mer nu när jag kan ha den uppe och slipper packa upp den varje gång jag vill använda den.

 Här har jag min bind it all, och lite av varje i hyllorna. Här skall det upp något mer så det finns mer plats att ställa saker. Vet inte riktigt vad än men det kommer jag väl på snart :)
 Mer förvaring! 

 Har även ett bord där man får plats 3-4 stycken. Det är bra med ett lite större bord om man behöver bre ut sig eller om det kommer många på besök.
Bakom bordet har jag satt ett skoskåp där jag har alla mina papper.

 Min cuttlebug som jag kan ha framme hela tiden nu :) Ovanför har jag hängt mina stansar.

Distress dynorna som jag inte har hunnit plocka upp än.

 Här har jag mina Promarkerpennor och lite annat smått.5 kommentarer:

Anneli Mellstrand sa...

Vilket toppen rum , du kommer få det hur bra som helst där inne när du sitter och scrappar, pysslar....

supersnyggt ...........

Kram
//anneli

Anneli Mellstrand sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marita vs snojbi sa...

Wow vilket härligt rum

Trevlig helg

Veronica sa...

Det är ju jättefint i ditt rum vännen! Gissa om jag blev avis på dig! Söt tapet och massor med bra förvaringsplatser. Det är annat än min lilla skrubb det...hahaha

Bilden du visar underst med promarkerspennorna...är det en hylla som du köpt på IKEA och målat eller? Den ser ut som en som jag har i garaget och blev nu väldigt inspirerad att ta in den och måla den vit.

Hoppas att du har det bra och att du får en härlig helg.

Kram Veronica

Evas Pyssel sa...

Så fint det blev i ditt scraprum. Ordning och reda. Det är verkligen skönt att ha alla pinaler samlade och att man gå därifrån utan att behöva plocka undan. Lycka till med ditt härliga scraprum.
Kram Eva