söndag 6 oktober 2013

Julkort mm

Idag ska jag visa två julkort som jag gjorde på scrapträffen jag var på, jag började på ett födelsedagskort också men det hann jag inte färdigt, så det får jag visa en annan gång!

 Jag har gjort ett julkort som en liten väska, jag har använt magneter för att hålla ihop hela kortet.
Fjärilen och pärlorna kommer från Py Hobby. God Jul diesen är från Roxstamp och hjärtdiesen är från Memory Box och så satte jag en liten spets på locket!
Inuti har jag satt familjens personliga stämpel som jag har beställt från Pysseldags! På översta delen ska jag sätta ett kort på vår son! Diesen är från Spellbinder!

 Baksidan med min personliga stämpel även den inköpt på Pysseldags!

Det andra julkortet, är inte jättenöjd med detta med det duger. Pappret och metallhörnen är köpta på Py Hobby, pappret köpte jag förra året och kommer inte riktigt ihåg vad det är för tillverkare!

Tack för titten!

3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

De blev så fina dina julkort. Det var ett fiffigt sätt med väskmodellen och magnetlås. Jag gillar din personliga stämpel. Ska nog titta in där också.
Ha en bra vecka.
Kram Eva

Anneli Mellstrand sa...

Fin fina kort , det översta är jag lite sugen att apa efter .........

Stämpeln du låtit göra med era namn super fin........

Kram
//Anneli

Tess Ekwall sa...

Hej Ulrika!! Wow, wow, wow!!! Vilka fina alster, väskan är heeeelt underbar, måste jag få lifta. ;) Älskar dina egna textstämplar, det måste jag oxå kolla upp, verkligen sååå fina, hade varit skoj att ha!! Tack för de fina kommentarerna du lämnar inne hos mig, de gör mig glad. Önskar dig en underbar vecka. Kram, Tess.