söndag 16 september 2012

Stämpelförvaring

Idag har jag börjat med en ny stämpelförvaring, fram till nu så har jag haft mina stämplar i vanliga fotofickor insatta  i fotoalbum. Men jag har inte varit riktigt nöjd med det, eftersom stämplarna är ganska tunga så hänger fotofickorna utanför. 

 För ett tag sen köpte jag vanliga cd-fodral och tänkte att jag skulle ha stämplarna i fickorna. Men sen när jag satt och kollade stämpelförvaring på nätet, så såg jag att en tjej hade köpt cd förvaring på Biltema och använt som stämpelförvaring, och den var mycket bättre eftersom man kunde ta väck cd fodralen i tyg som satt i. Det är även ett ytterfodral med så den står stadigt i hyllan.

Det var samma system som i en ringpärm, vilket är kanon. Utseendet var väl inte jättfint kanske men det kan man ju fixa till


Så nu har jag stämplat upp motivet på ena sidan så att man ska se hur den ser ut. Sen laminerade jag bladet så det går att sätta fast stämpeln på andra sidan. Jag började med mina magnolia stämplar. Det går in 5 laminerade ark i varje pärm. Jag köpte bara en för att se så att det blev som jag hade tänkt mig. 
Det är lite pyssel med det,  men jag är jättenöjd. Så imorgon ska jag åka till Biltema och köpa fler.
2 kommentarer:

Marita vs snojbi sa...

Vilken kanonbra förvaring
Nåt att fundera på

Kraaaam

Evas Pyssel sa...

Vad fiffigt ! Den måste du ta med och visa nästa gång vi ses.
Kram Eva