onsdag 17 september 2014

Kort på scrapträff

I lördags var jag på scrapträff, jag hann med två kort som jag tänkte visa här, vi har så trevligt på träffarna men jag får inte så mycket gjort. :) 
Den 25/10 är det scrapträff i Torsås det är Kias butik som håller i den träffen, tyvärr ska jag jobba den dagen och kommer inte att kunna åka på den så det är lite tråkigt. Man jag kan rekommendera den till alla er andra som bor i närheten. 

Här kommer korten som jag gjorde i helgen!

 Spellbinder dies Fancy Lattice, bakgrundspappret är från Magnolia och God Jul diesen kommer från Rox stamps. 

Pappret har jag för mig att det är från Pion Design. Kantstansen är Martha Stewert. Den 1 november ska jag åka på Göteborgs- stämpel och scrapmässa med en kompis och det ska bli så roligt, vi ska åka tåg upp och stanna över natten. Det är så kul att kunna känna och titta på alla saker, det är inte så ofta man har möjlighet till det längre eftersom vi inte har någon scrapbutik i närheten.

Tack för att ni tittade in.


3 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Jättefina kort har du gjort. Synd att du inte kan vara med på Torsåsträffen. Men så är det. . .ibland kommer annat i vägen.
Ha det gott !! Kram Eva

scrapparewa sa...

Så fina kort du har gjort! Ja, visst är det härligt med scrappträffar! Man blir så inspirerad!

Tess Ekwall sa...

vilka jätte jätte fina kort!! gillar verkligen diesen du använt över det översta kortet, super läckert!! och kantstansen på det undre kortet var ju jättefin.
jag skulle oxå åkt på mässan i göteborg men vi blev sjuka så vi fick ställa in. men om 2 veckor har vi en träff här så jag får se fram emot det istället. ska bli spännande för det blir första gången som jag åker på nån scrap-träff.
önskar dig en härlig dag. kram!!