tisdag 18 november 2014

Mässa och födelsedag

Oj va länge det var sen jag la in något nytt här. 
Tiden går alldeles för fort och man hinner ingenting. Sen sist så har jag varit på Scrapmässan i Göteborg och så fyllde jag år för ett par veckor sedan! 

Här kommer lite bilder från mässan och fina bilder på ett grattiskort och en scrappad kamera jag fick på min födelsedag. 


 Bilder från Engströms monter!                                                                                                                Det här var det jag fick med mig hem! Det fanns så mycket så man visste knappt vad man skulle köpa :) Så himla roligt att kunna titta på alla saker, oftast köper man ju på via webben och då vet man inte riktigt hur allt ser ut. Vi hade verkligen jättekul! :)


Och här kommer ett jättefint kort jag fick av Gunnie på min födelsedag!   

Jättefint kort med en söt liten tomte, perfekt till kortmakeriet nu till jul :) Här är den fina kameran jag fick av Anna på min födelsedag! Jag önskade mig en kamera och då fick jag den här :) Jättefin!

 Tack för idag! 


2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Grattis i efterskott. Det var en fin kamera Anna hade gjort.Visst är det kul att gå på en mässa. Man ser ju allt på ett annat sätt och kan känna på kvalitén osv.
Jag har varit i London igen , men ingen mässa nu. Bara trevligt med sonen och mannen.
Kram Eva

Anneli Mellstrand sa...

Grattis igen kära du , vad mycket fint du inhandlat ja visst är det kul när man kan klämma och känna ........kram ///Anneli